Natuurleien
25/09/2024

Ontdek ons team in de Benelux – de beste specialisten in natuurlei

Wanneer u in een nieuw project verwikkeld bent, wilt u graag altijd de beste raad krijgen. Of u nu architect, promotor, dakwerker of eigenaar bent, wij hebben het beste team voor natuurlei verspreid over het hele land, die klaar staan om u te helpen.

team benelux natuurleien

  • Dirk Fontaine – Marktverantwoordelijke en producthoofd

    De Belgische en Nederlandse markt hebben een rijke geschiedenis wat betreft natuurlei. Getuige hiervan zijn de talrijke historische gebouwen met natuurleien daken.

    Voor mij is het een privilege om de traditionele en duurzame toepassingen met natuurlei voort te zetten. De vernieuwende CUPACLAD geveltoepassingen zijn ook een bron van inspiratie voor moderne architecten. De ecologische aanpak van CUPA PIZARRAS maakt mijn enthousiasme nog groter.

    Op de foto Dirk Fontaine, Judicaël Chapeau (marketing) en Julien Bontenbal tijdens het Plus Point River Event.

  • Joris Verschelden – Commerciële technicus Vlaanderen en Nederland

    Mijn 25 jaar ervaring op het gebied van daken helpen mij om architecten en dakwerkers te begeleiden bij hun keuze van de natuurleien van CUPA PIZARRAS. Door van mijn voorliefde voor ecologische natuurlijke producten ben ik er fier op om voor CUPA PIZARRAS te kunnen werken.

    Joris Verschelden tijdens een rondleiding door onze leisteengroeves met onze klanten in Modde.

  • Julien Bontenbal – Commerciële technicus Wallonië en Luxemburg

    Ik ben al ongeveer 25 jaar actief in het domein van de dakwerken, eerst gedurende zo’n vijftien jaar als leidakwerker, en daarna gedurende zo’n tien jaar als handelsdeskundige. Leisteen is dus een materiaal waarmee ik meer dan vertrouwd ben.

    De kwaliteit van het materiaal van CUPA PIZARRAS is een echte troef. Ik ben mij ervan bewust dat leisteen bijdraagt tot de restauratie van het erfgoed en van projecten met een grote reputatie, en daar ben ik enorm fier op. Het voordeel van dit materiaal is ook dat het geschikt is voor de moderne architectuur architecturale, namelijk in de CUPACLAD geventileerde gevel.

    Ik heb er plezier in om de architecten, dakwerkers, partners en privépersonen te begeleiden en te adviseren bij hun projecten.

  • Cony Benítez – Office Manager

    Ik werk al bijna 29 jaar bij CUPA PIZARRAS. Na al die jaren kan in gerust zeggen dat de CUPA-leisteen del uitmaakt van mijn DNA.

    Ik beheer dagelijks het administratieve en commerciële werk in het kantoor van Doornik. Ik ben de interface tussen de klanten van de Benelux en de vestiging in Spanje, en ik help de handelsvertegenwoordigers bij de ontwikkeling van het merk CUPA PIZARRAS.

    Cony Benitez

 

icon help

Wil je meer weten over onze dakleien? Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.